Reisdag 20
29 september 2024 - Barletta, Italië
Vandaag zijn we vanaf de camperplaats in Termoli na een stormachtige en regenachtige nacht richting het zuiden getrokken. We wilden het rustig aan doen en kozen zoals gebruikelijk voor de SS wegen. Normaal zouden we richting Bari gaan, maar omdat we in 2021 in Vieste waren geweest wilden we dit plaatsje weer aandoen. Onderweg hebben we genoten van mooie vergezichten, maar tevens moesten we goed opletten voor rallyrijders. Ongeveer 10km voor Vieste werden we door de politie tegengehouden, we denken vanwege een ongeluk, en de andere kant opgestuurd, maar Annie weet raad en wist ons via een andere weg naar Vieste te leiden. Vervolgens gingen we naar een camperplaats die we uitgezocht hadden, maar die stond ons niet aan. Na overleg met elkaar zijn we naar Barletta gereden waar we samen met een paar Duitse camperaars de nacht door brengen, morgen gaan we richting Lecce.
Jacqueline:29 september 2024Ik hoop dat jullie veilig staan. Wat een prachtige omgeving
Anneke:30 september 2024Zo te zien hebben jullie toch weer een mooie plek gevonden, maar ja dat kan ook niet anders natuurlijk als je door ANNIE gestuurd wordt, Annie weet altijd alles🤣
Th. Augustinus:30 september 2024😀😀😘